• Waar ligt jouw talent?
  • Waar voel jij je goed bij?
  • Welke richting past bij jouw?
Doe eens een studiekeuzegesprek bij een tarotcoach

Kiezen voor een opleiding of studie kan ontzettend lastig zijn. Wanneer je schoolverlater bent en een studie moet kiezen, maar ook wanneer je keuzes moet maten voor omscholing.

Een nieuwe opleiding of studie betekent het beëindigen en verlaten van je oude en vertrouwde plaats. Het betekent een deur openen naar een nieuw deels onbekend vergezicht. Je gaat een andere weg inslaan.

Tarotkaarten kunnen je helpen en een verhelderend perspectief scheppen. De tarot houdt je een spiegel voor waardoor je een beter beeld hebt van wie je bent en welke richting je op zou kunnen gaan. Heb je je (voorlopige) keuze al gemaakt maar wil je daarover nog wel meer inzicht. Tarotkaarten kunnen een perspectief werpen op de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt.

Een tarotconsult is een goede manier om een studiekeuzegesprek te voeren. Tijdens dit gesprek van dertig minuten krijg je meer inzicht in jou mogelijkheden.

Hoe werkt het studiekeuzegesprek

Je hoeft voor een studiekeuzegesprek niks te installeren. Je kunt via onderstaand formulier gemakkelijk v oor een tarotconsult een afspraak inboeken. Na het maken van een afspraak ontvang verdere informatie per e mail. Je hoeft alleen maar op de link te klikken in de bevestigingsmail op het tijdstip van de afspraak. Na het consult ontvang je via whatsapp of per e mail een betaalverzoek van het consult. Na het consult ontvang je per e mail een foto van de tarotlegging en een samenvatting van het tarotconsult.

Deel dit artikel op social media