Ga je met mij ‘Rowanberry tarot’ aan de slag tijdens een tarotconsult, tarot op locatie of tarot op het werk dan sta jij als cliënt centraal.

Met een jarenlange ervaring in het werken met tarotkaarten help ik jou die stap te maken die je echt verder helpt. Ik gebruik mijn kennis en ervaring in combinatie met een intuïtieve benadering. De tarot staat centraal in mijn werkwijze maar mijn achtergrond in onderwijs en zingeving maken dat mijn benadering net even anders is.

Naast tarot en westerse spiritueel inzicht put ik ook graag uit grote denkers in de filosofie. Graag put ik uit inspiratiebronnen uit mijn tijd als docent filosofie en laat mij inspireren door filosofen zoals Søren Kierkegaard, Arthur Shopenhauer en Friedrich Nietzsche.

De tarot is voor mij echt een gereedschap en natuurlijk laten de kaarten zichzelf zien tijdens het werken met tarot. Dat is iedere keer weer verrassend en inspirerend. Als counselor ga ik samen met jouw aan de slag om van een tarotlegging het verhaal van jouw leven te maken. Een goed verhaal; jouw beste levensverhaal! Dat is mijn magie van werken met tarotkaarten.

Online tarotconsulten

Ik werk graag met online tarotconsulten. Dat werkt net zo als wanneer je aanwezig bent maar als cliënt kun je een consult volgen waar je maar wilt. Je hoeft alleen maar over internet en een telefoon, tablet, laptop of computer te beschikken.

Tijdens het consult sta jij centraal. Jouw vraag of thema is het onderwerp van gesprek. Laat je eens verrassen met de inzichten van een goede tarotreading!

Mijn werkwijze is is heel direct en no nonsense. Ik houd niet van vage vingerwijzingen en omslachtige voorspellingen. Met de tarot kan ik je op een hele rake manier richting geven en dat laat ik je graag ervaren.

Tarot op locatie

Naast online tarotconsulten werk ik graag op locatie. Zeker bij gelegenheden als een diplomering, bruiloft, carrièresprong, pensionering of jubileum maakt de tarot het moment extra bijzonder. Geef je eens over aan een unieke ervaring, kijk terug, sta stil bij het moment en werp een blik vooruit. Maak jouw moment tot een magisch moment.

Tarotworkshops

Voor groepen tot tien personen geef ik graag tarotworkshop. Ik ben een bevlogen workshopleider en na een werkshop kun je echt al (als beginner) met tarot aan de slag. Laat je eens inspireren en verbazen wat er allemaal mogelijk is met tarot. Een inspirerende workshop voor jullie gelegenheid!

Vergaderbreaks

Vergaderen kan niet zonder inspirerende pauzes. Even een andere manier van kijken. Out of de box. Onverwachte perspectieven en lijnen zien. Als counselor met tarot biedt ik jullie event de inspiratie die net even verder reikt.

Een vleugje magie

Tarot is niet wetenschappelijk. Tarot kun je niet bewijzen. Maar werken met tarot kun je wel ervaren en deze ervaring is bijzonder. Als counselor heb ik naast ruime ervaring met tarot ook een achtergrond als theoloog en docent filosofie / mentor. Mijn achtergrond vind ik in mijn werk met tarot ontzettend waardevol. Maar wat ik in mijn werk als docent altijd heb gemist, dat heb ik in het werken met tarot gevonden. Naast kennis en kunde is er nu ook ruimte voor het intuïtieve en het overstijgende. Dat geeft werken met tarotkaarten net dat vleugje magie waardoor werken met tarot altijd boven het gewone uitstijgt. Laat je eens betoveren en ga voor een unieke ervaring.