Ga je met mij ‘Rowanberry tarot’ aan de slag tijdens een tarotconsult, of coachingsprogramma, dan sta jij als cliënt centraal.

Met een jarenlange ervaring in het werken met tarotkaarten help ik jou die stap te maken die je echt verder helpt. Ik gebruik mijn kennis en ervaring in combinatie met een intuïtieve benadering. De tarot staat centraal in mijn werkwijze maar mijn achtergrond in onderwijs en zingeving maken dat mijn benadering net even anders is.

Naast tarot en westerse spiritualiteit put ik ook graag uit grote denkers in de filosofie en laat mij inspireren door filosofen zoals Søren Kierkegaard, Arthur Shopenhauer en Friedrich Nietzsche.

De tarot is voor mij echt een gereedschap en natuurlijk laten de kaarten zichzelf zien tijdens het werken met tarot. Dat is iedere keer weer verrassend en inspirerend. Als counselor ga ik samen met jouw aan de slag om van een tarotlegging het verhaal van jouw leven te maken. Een goed verhaal; jouw beste levensverhaal! Dat is mijn magie van werken met tarotkaarten.

Online tarotconsulten

Ik werk graag met online tarotconsulten. Dat werkt net zo als wanneer je aanwezig bent maar als cliënt kun je een consult volgen waar je maar wilt. Je hoeft alleen maar over internet en een telefoon, tablet, laptop of computer te beschikken.

Tijdens het consult sta jij centraal. Jouw vraag of thema is het onderwerp van gesprek. Laat je eens verrassen met de inzichten van een goede tarotreading!

Mijn werkwijze is is heel direct en no nonsense. Ik houd niet van vage vingerwijzingen en omslachtige voorspellingen. Met de tarot kan ik je op een hele rake manier richting geven en dat laat ik je graag ervaren.

Online coachingsprogramma’s

Rowanberry tarot biedt resultaatgerichte één op één tarot coachingsprogramma’s aan. Online programma’s met duidelijke resultaatgerichte coaching. Dezelfde training alsof je er bij bent maar dan zonder dat je de deur uit hoeft. Dat bespaart tijd en geld zonder dat je inlevert op kwaliteit.

Schrijfopdrachten

Als blogger schrijf ik op verzoek ook in opdracht. Dit kunnen reviews, interviews en informerende artikelen zijn. Neem voor de mogelijkheden contact met mij op via de contactpagina

Een vleugje magie

Als tarotcoach en counselor neem ik naast ruime ervaring met tarot ook een achtergrond als theoloog en docent filosofie mee. Deze achtergrond vind ik in mijn werk met tarot ontzettend waardevol. Maar wat ik in mijn werk als docent altijd heb gemist, dat heb ik in het werken met tarot gevonden. Naast kennis en kunde is er nu ook ruimte voor het intuïtieve en het overstijgende. Dat geeft werken met tarotkaarten net dat vleugje magie. Het zorgt er voor dat werken met tarot altijd boven het gewone uitstijgt. Laat je eens betoveren en ga voor een unieke ervaring.