Balans coaching is een coachingsprogramma met een holistische benadering. Er wordt niet gewerkt aan één vraag of thema maar het hele zelf staat in vijf weken tijd in de schijnwerpers om in balans te komen.

In Balans Komen in Vijf Weken

Met dit coachingsprogramma kun je je thuis voelen bij jezelf en weer greep krijgen op je leven. Je werkt één-op-één online met coach Rowanberry, zonder dat je iets op je computer, tablet of telefoon hoeft te installeren. Je ontvangt gewoon een e-mail met de tijd en een link om de live online coaching te volgen.

Effectief en Voordelig Coachen

De online coaching is net zo effectief als wanneer je naar een coachingspraktijk zou gaan, maar dan veel makkelijker en voordeliger. Je hoeft niet te reizen en kunt vanuit je eigen omgeving werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

  1. Intake
  2. Vuur: innerlijk vuur inspiratie en energie.
  3. Water: Emotie en gevoelens.
  4. Lucht: Denken en cognitie.
  5. Aarde; Je praktische instelling.
  6. Evaluatie en verder…

1 De intake

Tijdens de intake maken we kort kennis en bespreken we op welke punten jouw leven uit balans is, wat het belangrijkste aandachtspunt van de training zal zijn. Tijdens de training wordt aandacht besteed aan alle vier elementen, met als focus het bereiken van evenwicht. Het idee achter deze training is dat wanneer één element uit balans is, de andere elementen ook niet volledig in balans kunnen zijn.

Tijdens of na de intake stellen we samen ook een persoonlijk doel op dat jij met deze training wilt bereiken.”

Deze aangepaste versie bevat enkele SEO-vriendelijke elementen, zoals het gebruik van relevante zoekwoorden en een vloeiendere leeservaring voor zoekmachines.

2 Vuur: evenwicht in jouw energie

Het element vuur

Het element vuur staat voor de inspiratie en motivatie die jou drijft en waar jij enthousiast van wordt. Wanneer je te veel vuur hebt, kun je hyperactief worden en dreigt een burn-out. Bij te weinig vuur voel je je vaak futloos en lusteloos. Tijdens dit tarotconsult zullen we een tarotlegging doen om jouw vuur in balans te brengen.

3 Water: emotioneel evenwicht

Het element water

Het tarotconsult over het element water richt zich op gevoelens en emoties, en wat jou raakt. Welke rol spelen vreugde en verdriet in jouw leven? De tarotlegging tijdens dit consult draait om het in balans brengen van het element water.”

4 Lucht: mentaal in balans

Het element lucht

Evenwicht en balans in denken staan centraal, met het gezonde verstand als leidend principe voor jouw mentale evenwicht. Hoe ga jij om met uitdagingen, conflicten en piekeren? De tarotlegging tijdens dit consult is volledig gericht op het vinden van jouw mentale evenwicht.

5 Aarde: praktisch evenwicht

Het element aarde

Evenwicht in het alledaagse leven is essentieel, met aandacht voor je dagelijkse routine, werk en privéleven. Werk, inkomen en familie vallen binnen het domein van het element aarde. Tijdens dit tarotconsult zal de tarotlegging zich richten op het vinden van balans in jouw dagelijks leven.

6 Evaluatie en verder

Het vijfde en afsluitende consult is voornamelijk bedoeld als een gesprek over de impact die deze korte training op jou heeft gehad. Waar heb jij evenwicht gevonden? Welke inzichten en perspectieven hebben de tarotconsulten jou gegeven om in balans verder te gaan?

Tarief € 197,50

Wil je deze coaching volgen, maak dan jouw afspraak voor een gratis intake: Afspraak maken Je zit nergens aan vast en na de intake kun je zelf beslissen of je verder wilt gaan.

Mocht je het allemaal wat te snel vinden en heb je nog vragen dan verwijs ik je graag naar de contactpagina.