Volg een training voor meer zelfvertrouwen bij Rowanberry tarot

Ervaar een persoonlijke online coaching voor het vergroten van zelfvertrouwen met Rowanberry Tarot. In een serie van zeven tarotconsulten ontvang je waardevolle inzichten om zelfverzekerder in het leven te staan.

Rowanberry Tarot coaching is volledig afgestemd op jouw behoeften. Geen gedoe met installaties op je apparaten; je ontvangt simpelweg een link met de datum en tijd voor de coachingssessies in je inbox

Persoonlijke en resultaatgerichte coaching

Dit coachingstraject begint met een intake, waarbij we kennismaken, jouw specifieke situatie bespreken en wat je kunt verwachten van de coaching. Vervolgens heb je de vrijheid om te beslissen of je daadwerkelijk wilt deelnemen aan de training voor het vergroten van zelfvertrouwen. Als je ervoor kiest om de training te volgen, begeleid ik je graag op weg naar een nieuwe fase van zelfverzekerdheid.

De tarotconsulten of -coachings draaien echt om jou. Jouw input is belangrijk en we zullen samen brainstormen. Tegelijkertijd biedt de coaching ook gericht advies en concrete voorstellen.

Deze coaching voor het vergroten van zelfvertrouwen gaat verder dan een standaard gesprek dat begint met de vraag: ‘Hoe denkt u het op te lossen?’ Tijdens de coachingssessies en consulten worden concrete handvatten aangereikt. Er is geen ‘zoek het zelf maar uit’-benadering, maar een effectieve combinatie van samen brainstormen, een diepgaande tarotlegging en gericht advies. Bovendien ontvang je per e-mail een syllabus/werkboek om zelfstandig aan de slag te gaan met de training.

De inhoud van de training voor meer zelfvertrouwen

 • Intake
 • De kern van de zaak “daar gaan we aan werken”.
 • Doelen stellen.
 • Een stip aan de horizon zetten.
 • Evaluatie 1: wat heb je bereikt…
 • Evaluatie 2: hoe nu verder…
 • Evaluatie 3: Terugblik, afronding en vooruitblik.

1. Gratis intake

 • Een intake waarna je besluit om wel of niet verder te gaan met de training.
  • Kennismaking.
  • Jouw vraag en doel.
  • Wat mag je va deze training verwachten?
  • Pas na de intake besluit je of jij dit coachingsprogramma wilt volgen.

2. Inzicht: de kern van de vraag

We bespreken en analyseren de punten waaraan we zullen werken. Want elke verandering begint met inzicht. Samen zullen we onderzoeken de bewuste en vooral onbewuste processen die jouw groei naar ‘meer zelfvertrouwen’ belemmeren. De tarotlegging tijdens dit consult richt zich vooral op inzicht.

3. Inspiratie: doelen stellen

Dit tarotconsult richt zich op jouw doelen en ambities. Het vormt het begin van het opstellen van jouw persoonlijke plan voor het vergroten van zelfvertrouwen. De eerste stap op weg naar meer zelfvertrouwen wordt gezet. Elke verandering verloopt stapsgewijs, en deze stap zal verder worden uitgewerkt tijdens het volgende tarotconsult

4. Perspectief: een stip aan de horizon

Richt je focus op jouw doel! Tijdens dit tarotconsult zullen concrete taken en stappen worden vastgesteld om meer zelfvertrouwen te bereiken. Na het zetten van de eerste stappen, zal er langzaam een pad zichtbaar worden. Het verkrijgen van meer zelfvertrouwen is een leerproces, waarbij het inzicht dat je nu hebt zal worden uitgewerkt tot een helder perspectief of doel.

5. Evaluatie 1

Dit tarotconsult richt zich op de voortgang van de eerste stappen richting meer zelfvertrouwen en biedt empowerment om verder te gaan. Op dit moment ben je actief bezig met het vergroten van je zelfvertrouwen. Het is tijd om even stil te staan. Hoe gaat het nu? Wat verloopt soepel en waar wil je verandering zien

6. Evaluatie 2

We zullen jouw resultaten en de groei van jouw zelfvertrouwen tot nu toe evalueren en bijstellen. Tijdens de tweede evaluatie zullen we opnieuw jouw doelen vaststellen en een definitief plan maken voor een verdere vooruitgang richting jouw doel

7. Evaluatie 3:

Tijd voor een terugblik, afronding en vooruitblik. De laatste stap omvat het reflecteren, afronden en plannen voor de toekomst. We zullen de resultaten in kaart brengen en de stap zetten om vanaf nu verder te gaan op jouw nieuwe levenspad met meer zelfvertrouwen.

Je wilt het coachingsprogramma voor meer zelfvertrouwen volgen!

De coaching begint met een gratis intake. Met onderstaand formulier kun je hiervoor een afspraak inboeken. Tijdens dit gesprek krijg je een goede indruk wat Rowanberry tarot voor jouw kan betekenen en kun je besluiten of je wel of niet door wilt met de training.

Het tarief voor dit coachingsprogramma is €255,-

De werksyllabus die je tijdens het coachingsprogramma gebruikt kun je hier gratis als PDF downloaden: Werksyllabus bij de tarotcoaching voor meer zelfvertrouwen

Mocht je het allemaal wat te snel vinden en heb je nog vragen dan verwijs ik je graag naar de contactpagina.

Maak een afspraak voor jouw intakegesprek voor deze training: afspraak maken