Rowanberry tarot doet zijn uiterste best voor het geven van kwalitatieve, inspirerende en opbouwende consulten en het schrijven van informatieve artikelen op de website.

Voorwaarden:

Met het gebruik maken van de website of het maken van een afspraak verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verantwoordelijkheid:

Onder alle omstandigheden ben je zelf verantwoordelijk voor de manier waarop je met de informatie op deze website of tijdens een consult of dienst omgaat. Rowanberry tarot is niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor effecten positief dan wel negatief voortvloeiend uit de keuzes en acties die gemaakt of gedaan worden door jou als cliënt, noch voor acties voortvloeiend uit of gedaan naar aanleiding van het gegeven consult.

Uitsluitingen:

Rowanberry tarot doet geen uitspraken over medische zaken. Over het verloop van een zwangerschap doe ik ook geen uitspraak. Een consult bij Rowanberry tarot is nooit een vervanging van het consult van een arts of regulier behandelaar of hulpverlener.

Opnames:

Het opnemen van gesprekken / consulten is alleen in overleg toegestaan en mag alleen worden gebruikt voor uw eigen privé gebruik. Opnames van gesprekken en consulten mogen nooit in het openbaar worden gebruikt. Tenzij strikt noodzakelijk gebruik bij een geschil.

Annuleren van een afspraak

Het kan zijn dat je onverwacht de afspraak moet afzeggen of verzetten.

Je kunt je afspraak tot 24 uur van te voren telefonisch of per e-mail met bevestiging te annuleren. Annuleringen die minder dan 24 uur uur voor de afspraak worden gedaan kunnen in rekening worden gebracht.

U ontvangt na afloop van het consult een betaalverzoek via Whatsapp of e mail..

Copyright:

De informatie op deze website mag niet worden overgenomen zonder voorafgaande toestemming van Rowanberry tarot. Met uitzondering van het gebruik van de social media knoppen onder weblog artikelen waarmee een artikel gedeeld kan worden.

Privacyverklaring

Rowanberry heeft een privacy verklaring en en gaat ethisch verantwoord om met uw gegevens.