Pentagrammen schildknaap is een vriendelijke en ijverige persoon. een harde werker en altijd bereid je te helpen.

De jongere op deze tarotkaart staat bijna meditatief te kijken naar het pentagram dat hij of zij vasthoudt. Pentagrammen schildknaap maakt een rustige indruk en lijkt helemaal op te gaan in het object van aandacht; het pentagram. Het is alsof hij of zij het pentagram aandachtig bestudeerd. Wat heeft deze student jou te zeggen?

De schildknaap van pentagrammen staat afgebeeld tegen een strak gele achtergrond. Geel kan worden gezien als positieve en enthousiaste kleur maar geel is ook de kleur van jaloezie en haat. De groene kleding en het groene landschap wijzen op een praktische persoonlijkheid. De rode shawl die deze schildknaap om het hoofd heeft geslagen wijst op enthousiasme en gedrevenheid. Het blauw van de bergen op helderheid van geest, een denker.

De schildknaap of page van pentagrammen maakt een rustige en kalme indruk. Het lijkt iemand met aandacht voor zijn zaak (het pentagram) te zijn. Hij oogt door zijn verschijning welgesteld. Deze tarotkaart geeft een algemeen vriendelijke indruk.

Pentagrammen schildknaap praktisch bekeken

Pentagrammen schildknaap wordt volledig geregeerd door het element aarde. De reeks pentagrammen gaat over het element aarde maar de schildknaap zelf ook. Aarde is het element van het alledaagse leven, werken, huis en haard. In het geval van schildknaap gaat het om een bijzonder praktisch mens.

Pentagrammen schildknaap wijst naar iemand die hard kan en wil werken. Schildknapen van de tarot zijn de jongeren en adolescenten van de hofhouding en vaak gaat het om een student of iemand aan het begin van een loopbaan / carrière. Het zijn doeners en makers. Mensen die graag met hun handen werken; praktisch en productief. Iemand die bouwkunde studeert of landbouw of juist en student milieu of techniek. Vaak zijn het handwerkers en kom je ze dus in praktische en ambachtelijke vakgebieden tegen zoals timmerman of kok. Wie is de pentagrammen schildknaap in jou omgeving of ben je hem / haar zelf.

Als zijnde een schildknaap is pentagrammen schildknaap ook de boodschapper en brenger van nieuws. Dit nieuws heeft vaak te maken met opleiding of werk. Iets nieuws wordt aangekondigd: waar ga je aan beginnen? Een nieuwe studie of heb je deze net afgerond en begin je met werken?

Pentagrammen schildknaap is vriendelijk en geduldig. Iemand die je met raad maar vooral met daad bijstaat. De hofhouding van pentagrammen zijn huiselijke types. Pentagrammen schildknaap wijst dan ook op iemand die graag een handje thuis meehelpt. Of dit nu in de keuken, het huishouden, werken in de tuin of het repareren van de fiets is.

De schaduwzijde van pentagrammen schildknaap

Wanneer de ‘aarde energie’ van pentagrammen schildknaap niet uit de verf komt dan veranderd deze persoon. Het is een lanterfanter en luiaard. Iemand die nergens zin in heeft en de kantjes er van af loopt. Hij of zij kan een knorrig en onaangenaam karakter hebben. Aan de andere kant kan het ook gaan om iemand die zichzelf verliest in het thuisleven en overdreven familiair is. Of pentagrammen schildknaap gaat teveel op in praktische zaken zoals studie of werk.

Blijf in evenwicht is het advies wanneer pentagrammen schildknaap zich teveel door zijn schaduwkant laat leiden. Vervalt pentagrammen schildknaap in niks doen; kom in actie, werk het luie zweet er uit. Bezig zijn is het medicijn waar pentagrammen schildknaap meestal ontzettend van opknapt. Draaft deze familiaire of productieve schildknaap te veel door; zoek ontspanning en afleiding.

Kort door de bocht

Vriendelijk, behulpzaam, ijverig, productief, sociaal

Deel dit artikel op social media