Van inspiratie tot succes

Je hebt een idee, je hebt inspiratie, een vonk slaat over en je wilt vol vuur beginnen. Het is jouw idee en je barst van de energie. Je wilt niks liever dan aan de slag gaan. Het is allemaal nog pril maar het zit in je hoofd. Staven aas van de tarot is het symbool voor het vuur dat in je brand; het vuur van inspiratie.

Staven aas is de tarotkaart van een prachtig moment. Het is het moment dat je een ingeving krijgt en enthousiast wordt. Het is het moment dat je vol vuur aan de slag wilt gaan om er een echt succes van te maken.

Staven aas; wat maakt jouw enthousiast?

Het maakt niet uit wat je onderneemt. Het kan letterlijk ren nieuwe onderneming zijn maar ook iets leuks op je werk. Misschien heb je een heerlijk idee voor een verjaardagsfeest. Het vuur van staven aas kan alles zijn! Staven aas staat voor het enthousiasme dat je hebt. Het enthousiasme over iets dat je wilt doen. Ga er voor en wordt succesvol! Hoe je dat verder doet?

En dan val je uit je ivoren toren

Als je met nieuwe ideeën aan de slag gaat. Voor mijn part het ultieme verjaardagslied voor iemand schrijven, dan kun je zo vol zitten en enthousiast beginnen. Maar dan komt het echte moment. Je hebt je laptop open geklapt, je hebt iemand gevraagd om mee te helpen. En plotseling is alles anders. Het idee in je hoofd komt helemaal niet uit je vingers. Ineens werkt het niet meer zoals je het in je hoofd had. De mensen die je vraagt om mee te helpen brengen daarbij ook hun eigen ideeën in. Dat is het moment dat tarotkaart de toren in werking treed. Jouw moment van schrik. Plotseling wordt alles anders en dat kan best even pijnlijk zijn. Tarotkaart de toren is de tarotkaart die jouw uit evenwicht brengt. Na de euforie en het vuur van staven aas wordt je even teruggeworpen op aarde. Een flits van inzicht.

Ieder project waar je aan begint start met een idee, een vonk, iets van inspiratie. De aas van de tarot staat voor deze vonk en deze inspiratie. Staven aas van de tarot is letterlijk jouw vuur van inspiratie. Maar als je jouw inspiratie omzet in daden dan kun je wel eens voor verrassingen komen te staan. Dan komt alles plotseling in de noeste werkelijkheid terecht. Succes is niet iets automatisch! Dat is een moment van inzicht, het moment van tarotkaart de toren! Dat is best een heftig moment. Je had alles in je hoofd; jouw idee, droom, plan…Om er wat van te maken moet alles van plan en idee naar de echte wereld worden gebracht….dan kom je tot succes maar ook tot tegenslag. Niks in het echte leven is alleen maar euforie; zelfs een droomleven is geen sprookjesleven. Ieder project, elk idee, ieder leven waar je echt wat van wilt maken is ook hard werken en omgaan met de dagelijkse……… noem het maar op.

Pentagrammen ridder brengt uitkomst

Wanneer je een plan tot uitvoer wilt brengen dan brengt de ridder van pentagrammen uitkomst. Dit is de tarotkaart die jouw vertelt dat je even pas op de plaats moet maken. Jazeker het vuur van inspiratie en enthousiasme moet wel blijven branden. Maar in de noeste werkelijkheid moet je ook alles rustig, doordacht en op zijn tijd doen. De ridder van pentagrammen vertolkt die boodschap voor je.

Als je een idee, inspiratie of plan hebt dat je wilt uitvoeren, dan moet je het vanuit je hoofd in de wereld brengen. Zo lang alles nog is je hoofd zit. Zo lang het een vonk is die overslaat ‘een moment van inspiratie inspiratie is’, dan is alles mogelijk! Pas op het moment dat je een idee in de werkelijkheid manifesteert krijg je met de noeste werkelijkheid te maken. Dan komt ook de moeite en de last en de pijn kijken! Dan moet je jouw project echt gaan dragen! Dat moment kan de hele zaak op zijn grondvesten doen schudden en je letterlijk uit je ivoren toren gooien. Dan komt het risico op twijfel aan jouw succes. Gooi je dan de handdoek in de ring of ga je er voor?

Pentagrammen ridder is dan de persoon die jouw komt vertellen dat je even pas op de plaats moet maken om door te kunnen gaan. Schud het stof van je kleren, sta op en ga verder. Maar nu “down to earth” Niet in je droom maar in de noeste werkelijkheid. Dat is hard werken hoor maar je zult versteld staan van het succes dat je dan kunt bereiken. Wil je hierover verder spreken, dan kan een tarotconsult en bron van inzicht, inspiratie en perspectief voor je zijn.

Deel dit artikel op social media