bomen

Soms ben je aan het tobben over zaken waar je maar niet uit komt.

Wanneer dit vragen zijn die te maken hebben met zingeving, persoonlijke waarden en levensovertuiging dan hebben we het over levensvragen. Levensvragen komen vaak naar aanleiding van belangrijke of ingrijpende gebeurtenissen. Ook levensvragen zijn vragen waarbij je vaak zoekt naar inspiratie inzicht en perspectief.

Levensvragen en tarot

Tarotkaarten leggen bij levensvragen werkt inspirerend en verhelderend. Een tarotlegging kan een een nieuw en ander perspectief op de levensvraag werpen. Vaak komt er een antwoord of uitleg naar boven in een tarotlegging.

Tarotkaarten hebben als voordeel dat ze niet moraliserend zijn of een vooringenomen mening hebben. Om die reden is een tarotlegging een mooi uitgangspunt voor een gesprek over levensvragen.

Het gesprek over levensvragen

Een levensvraag gesprek duurt dertig minuten. Na de kennismaking gaan we in op jouw vraag. De tarotlegging is hierbij het uitgangspunt van het gesprek. Het kan zijn dat je verheldering zoekt over een thema of juist een antwoord op een levensvraag. Ook toekomstgerichte vragen kunnen aan bod komen. Het doel van een levensvraag gesprek is dat je daarna weer verder kunt. In een aantal gevallen kan er een advies volgen om hulp of advies bij een instantie te zoeken.

Heb je behoefte aan een gesprek of meerdere gesprekken over jouw leven. Ben je op zoek naar houvast. Zoek je antwoorden of perspectief. Dan kunnen levensvraag gesprekken je daarbij verder helpen.

Hoe werkt een gesprek over levensvragen?

Voor een tarot levensvraag gesprek hoef je niks te installeren. Je kunt via onderstaand formulier een afspraak inboeken op een passend tijdstip. Na het maken van een afspraak ontvang je de nodige informatie per e mail. Je kunt op het tijdstip van de afspraak op de link te klikken in de uitnodiging. Na het consult ontvang je via Whatsapp of per e mail een betaalverzoek van het consult. Na het consult ontvang je per e mail een foto van de tarotlegging en een samenvatting van het tarotconsult.

Heb jij behoefte aan een levensvraaggesprek met tarot

Deel dit artikel op social media