Tarotlegging als dan de wereld aan je voeten ligt

Je hebt alle mogelijkheden; je hoeft ze alleen nog maar te pakken. Als je het echt wilt kun je alles bereiken. De wereld ligt voor je open en wacht op jou om haar te veroveren.

Maar, eerlijk gezegd, voordat de wereld aan je voeten ligt, moet je eerst een berg werk verzetten. Eerst een berg werk, dan de wereld. Het is niet gemakkelijk, maar het is wel mogelijk.

Om ver te komen in deze wereld, moet je de juiste dingen leren en doen. En vergeet niet ook de juiste mensen om je heen te hebben!

Maar voor de wereld aan je voeten ligt, moet er wel wat gebeuren. En dat begint met een idee en een droom. Een idee die je inspireert en een droom die je motiveert om in actie te komen.

Dus, pak je kansen en bereik je doelstellingen. De wereld wacht op jou

Dromen met bekers schildknaap

Alles begint met een gedachte, een idee of inspiratie. De vonk die overslaat en plotseling is het er. Je voelt je even briljant en geniaal en nu zal het wezen: met jouw idee de wereld veroveren! Bekers schildknaap van de tarot is de leerling, de dromer en de vertolker van het nieuwe visioen.

Maar bekers schildknaap is niet degene die alleen maar met zijn idee op de bank blijft zitten. Hij of zij is degene die voeding zoekt om het idee te laten groeien en tot “wording te laten komen”. Want een idee is maar een idee. Een idee wordt pas wat als je er echt mee aan het werk gaat.

Dat is waar de tarotkaarten van bekers en staven samen komen. De dromerige tarotkaarten van bekers hebben de energie en dadendrang van de tarotkaarten van staven nodig om het idee om te zetten in actie. Na de vonk van inspiratie moet het vuur gaan branden. Het vuur van enthousiasme. Bekers schildknaap is de katalysator die het proces in gang zet om het idee om te zetten in een realiteit.

Na hard werken komt staven acht

Het vuur van de staven in de tarot staat voor actie en het mogelijk maken van dingen. Het gaat om drive, doorzettingsvermogen en het leveren van de inspanning die nodig is om je doelstellingen te bereiken. Grote dromen hebben is slechts het eerste stap; het is het harde werken en de toewijding die die dromen omzet in tastbare resultaten.

De zeven van staven in de tarot is een krachtig symbool van spoedig succes, het resultaat van je harde werken en inspanning. Het is een herinnering dat je arbeid binnenkort zijn vruchten zal afwerpen en je zal kunnen genieten van de beloning van je toewijding.

Succes komt zelden vanzelf en zelden gemakkelijk. Achter elke grote prestatie liggen jaren van voorbereiding en harde arbeid. Of je nu een vaardig bakker, een kundig docent of een ervaren machinist wilt worden, je moet de tijd en inspanning nemen om je vaardigheden te ontwikkelen.

Staven acht van de tarot vertegenwoordigt de drive en motivatie die nodig is om obstakels te overwinnen en door te zetten wanneer het moeilijk wordt. Het gaat om werken met passie en enthousiasme, maar ook om door te werken wanneer het tegen zit. Herinner jezelf dat niets wat de moeite waard is zonder inspanning komt, en de staven zijn er om je dat te herinneren.

Dus, als je klaar bent om je dromen te verwezenlijken, laat staven acht van de tarot je leiden. Met doorzettingsvermogen, harde arbeid en een bereidheid om te leren, kun je alles bereiken wat je je voorstelt.”

De wereld succes en geluk!

De wereld is de tarotkaart van het goede leven, van voltooide projecten en succes. Wanneer deze kaart verschijnt in een tarotlegging, weet je dat het moment is aangebroken om je doel te bereiken en de wereld aan je voeten te laten liggen. Het is een tarotkaart van geluk en gelukkig zijn, maar niet alleen omdat je je doel hebt bereikt, maar ook omdat je tijdens de hele reis van ervaringen, leren en dingen doen geluk hebt mogen ervaren.

De paradox van de Wereld is dat deze kaart staat voor voltooiing, maar dat voltooiing ook de reis zelf is. Het is een herinnering dat het geluk niet alleen ligt in het bereiken van je doel, maar ook in de weg ernaartoe.

Veel mensen maken de fout om ongelukkig te zijn terwijl ze werken aan hun doel, in de verwachting dat ze pas gelukkig zullen zijn als ze hun doel hebben bereikt. Dat is een misverstand. De wereld is een tarotkaart die vertelt dat we ons geluk nu moeten pakken en genieten van de reis. Doe dingen met plezier en passie, en geloof het of niet: vanaf dat moment ligt de wereld al aan je voeten! Ieder moment is een moment van voltooiing!

Dat is echt gelukkig zijn. Het plezier dat je hebt en het geluk dat je mag ervaren als je op weg bent om jouw doel te bereiken. Het werkelijke geluk van de Wereld kaart ligt niet alleen in de wereld zelf, maar vooral ook in de weg ernaartoe.

Echt aan de slag met geluk en levensdoelen

In dit artikel hebben we gezien hoe de tarotkaarten van Bekers en Staven ons kunnen helpen om onze dromen te verwezenlijken en succes en geluk te bereiken. We hebben geleerd dat het belangrijk is om eerst een idee te hebben en vervolgens de juiste stappen te nemen om die idee om te zetten in actie. We hebben ook gezien dat het vuur van de Staven in de tarot staat voor actie en het mogelijk maken van dingen, en dat de Wereld kaart een symbool is van succes en geluk.

Tarotcoaching is een waardevolle tool om je te helpen bij het bereiken van je doelstellingen en het vinden van succes en geluk. Een tarotcoach kan je helpen om je ideeën en dromen te verwezenlijken en om de juiste stappen te nemen om je doelstellingen te bereiken. Bovendien kan tarotcoaching je helpen om obstakels te overwinnen en door te zetten wanneer het moeilijk wordt. Dus, als je klaar bent om je dromen te verwezenlijken en succes en geluk te bereiken, overweeg dan om een tarotcoach te zoeken die je kan helpen op je pad naar succes.

Ben jij er klaar voor, maak dan vandaag nog een afspraak voor een tarotconsult of coachingsprogramma!

Deel dit artikel op social media

Schrijf je in voor de Rowanberry nieuwsbrief!

Rowanberry tarot

Eens per maand nieuws, tips & exclusieve aanbiedingen in jouw mailbox

De Rowanberry nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per maand. Geen spam, geen fratsen, Rowanberry tarot gebruikt jouw e mail adres alleen voor de maandelijkse nieuwsbrief. Verder helemaal niet!