Bekers negen wijst op een genoeglijk leven.

Op de tarotkaart van bekers negen zien we een welvarend ogende persoon. Tevreden zit hij voor zijn uitstalling van negen bekers. Tegenwoordig mag je stellen dat de man die is afgebeeld aan overgewicht lijdt. Maar eigenlijk staat bekers negen symbool voor een prettig leven.

Vroeger zag men “gezet zijn” als een teken van welvaart. Dan had je genoeg geld om eten te kopen en van het leven te genieten. Tegenwoordig kijken we hier anders tegenaan.

Toch mag je deze tarotkaart nog steeds beschouwen als een teken van een goed en prettig leven.

Wat betekent bekers negen voor jou?

Een prettig leven

De tarotkaart van Bekers Negen symboliseert welvaart en een prettig leven, gerelateerd aan gevoel en emotie. Het ervaren van overvloed en tevredenheid staat centraal bij deze kaart. Zelfs als je materieel welgesteld bent, kan het gevoel van onvoldaanheid nog steeds aanwezig zijn. Gelukkig is dit niet het geval bij Bekers Negen, waar de afgebeelde man ontspannen en tevreden is.

Wanneer Bekers Negen opduikt in een tarotlegging, wijst dit op een gelukkige situatie waarin je volop geniet van het goede leven. Je ervaart comfort in je huis, hebt voldoende voedsel en drinken, en koestert deze momenten. Deze kaart suggereert ook een gebrek aan stress en spanning. Je voelt je ontspannen en hebt vertrouwen in een positieve toekomst.

Wanneer bekers negen van de tarot verschijnt in een tarotlegging is dat een bijzonder gunstig gesternte. Let wel even op of de tarotkaart op een plaats in het verleden, heden of in de toekomst ligt. De andere kaarten in de tarotlegging geven dan meer duidelijkheid over de interpretatie en betekenis van bekers negen.

De schaduwzijde van bekers negen

Wanneer de donkere kant van bekers negen tevoorschijn komt heeft dit meestal te maken met het woordje ‘te’.
Te veel van het goede. Te veel eten waardoor zwaarlijvigheid ontstaat. Te veel alcohol drinken en daar de schadelijke gevolgen van ondervinden. Te rijk leven waardoor schulden ontstaan. Te veel denken aan het eigen genot en het belang va anderen ondergeschikt achten.

Tarotcoaching voor een prettig leven

Tarotcoaching kan een belangrijke rol spelen bij het ervaren van een plezierig en prettig leven. Door middel van tarotcoaching kun je jouw innerlijke belemmeringen overwinnen en je levensdoelen helder definiëren. Tarot laat je zien hoe je stappen kunt zetten om een leven te leiden dat in lijn is met jouw diepste verlangens. Tarotcoaching is een manier van begeleiden bij het ontwikkelen van een mindset van overvloed, het omarmen van dankbaarheid en het creëren van een harmonieus evenwicht tussen werk en ontspanning.

Wanneer je de principes van bekers negen integreert in je dagelijks leven en ondersteuning zoeken bij een tarotcoach, kunnen je streven naar een staat van welzijn waarin stress en spanning plaatsmaken voor ontspanning en vertrouwen. Tijdens de coaching is de tarot het gereedschap om je te leiden naar een leven dat niet alleen welvarend is, maar ook plezierig en prettig.

Maak nu een afspraak en laat de tarot je leiden naar een toekomst vol ontspanning en vertrouwen!

Deel dit artikel op social media

Schrijf je in voor de Rowanberry nieuwsbrief!

Rowanberry tarot

Eens per maand nieuws, tips & exclusieve aanbiedingen in jouw mailbox

De Rowanberry nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per maand. Geen spam, geen fratsen, Rowanberry tarot gebruikt jouw e mail adres alleen voor de maandelijkse nieuwsbrief. Verder helemaal niet!