Waarom maak jij nooit iets af?

Waar de één een passie heeft waar hij of zij het hele leven aan wijdt, daar is de ander en eentje van twaalf ambachten en dertien ongelukken. Sommige mensen lukt het maar niet om hun draai te vinden in het leven. Wispelturig en ongedurig als ze zijn. Vaak zijn het enthousiaste beginners maar haken ze na korte tijd weer af.

Wanneer maak jij eens iets af?

De korte aandacht

Sommige mensen kunnen hun aandacht maar kort bij een bepaald onderwerp houden. Ben je ook een type dat vol enthousiasme begint en na een poosje weer afhaakt? Niet omdat je het niet leuk meer vindt maar gewoon omdat de aandacht afdwaalt.

Je bent aan van alles begonnen, maar alweer gestopt, voor je het goed en wel in de vingers hebt. Door aan veel dingen te beginnen en niks af te maken blijf je telkens weer met lege handen achter. Jouw lijfspreuk is letterlijk dat je er één bent van twaalf ambachten en dertien ongelukken. Iets af maken zit niet in jouw repertoire.

Veel te veel interesses

Ontdek hoe sommige individuen kampen met een tekort aan focus en veelzijdigheid. Ben jij iemand die een breed scala aan interesses heeft en zich bezighoudt met diverse activiteiten zoals coachen, muziek maken, timmeren, schilderen, koken, tekenen, boekhouden en handwerken tegelijkertijd? Dit fenomeen staat bekend als een ‘Jack of all trades and master of none’. Leer hoe het balanceren van meerdere passies het risico met zich meebrengt dat je jezelf niet volledig ontwikkelt en uiteindelijk je ware potentieel niet bereikt.

Teveel interesses is voor mensen die een carrière willen en een loopbaan willen plannen een behoorlijk lastig probleem. Je kunt nu eenmaal niet alles zijn of worden. Er komt een moment dat je moet kiezen en als je dat niet kunt, dan loop je met teveel interesses hopeloos vast. Tja probeer dan maar eens iets tot een succes te maken, iets echt af te maken! Dit wordt een patroon van twaalf ambachten en dertien ongelukken.

Verveling op de loer

Wanneer je snel verveelt raakt en geen interesse meer hebt in de dingen die je moet doen. Zo maak je nooit iets af!

Soms raak je gewoon uitgekeken op iets en verlies je interesse. Verveling kan toeslaan wanneer je moeite hebt om langdurig geboeid te blijven door een activiteit. Hoewel dit een natuurlijk fenomeen is, is het belangrijk dat dit niet te vaak gebeurt. Je begint vaak met enthousiasme aan een opleiding, baan of project, maar na verloop van tijd kan de interesse vervagen en de verveling toeslaan. Dit kan leiden tot het niet afronden van taken doordat de motivatie afneemt. Ontdek hoe je deze cyclus van verveeldheid doorbreekt en je focus en motivatie behoudt voor langdurig succes

Wanneer je op teveel dingen te snel raakt uitgekeken raakt. Dan wordt dit een serieus probleem. Zeker wanneer je iets wilt af maken en tot succes wilt brengen. Ook dat loopt uit op twaalf ambachten en dertien ongelukken.

Laat eens tarotkaarten voor je leggen

Wanneer je telkens stuk loopt op één en het zelfde thema dan komt vroeg of laat de vraag: waarom? Waarom mislukken jouw projecten en waarom maak jij nooit iets af? Als je dat precies weet, dan is het prachtig en kun je een plan maken of een coach bellen om je daarmee te helpen! Maar in heel veel situaties is het minder gemakkelijk. Vaak heb je wel een vermoeden of denk je het te weten. Maar soms heb je helemaal geen idee waarom het altijd zo loopt.

Ontdek de diepgaande inzichten die tarot biedt bij het onthullen van onbewuste processen en het aanpakken van uitdagende situaties. Een tarotlegging werpt een verhelderend licht op je ware zelf, onthult blinde vlekken, talenten en beperkingen. Begrijp waarom bepaalde patronen zich herhalen en krijg helderheid over je levenspad. Tarotkaarten fungeren als een spiegel van je ziel, onthullen zonder omwegen je essentie en de onderliggende dynamieken in je leven

Je kunt de tarot natuurlijk helemaal zelf voor jezelf leggen, maar dat is wel een risico. Als je blinde vlekken hebt dan zul je die ook hebben bij het interpreteren van een tarotlegging voor jezelf. Wil je echt inzicht krijgen via de tarot dan kom je heb beste tarotkaarten het beste laten leggen en interpreteren door een professional.

Doorbreek je 12 ambachten en 13 ongelukken patroon

Ben jij er eentje van twaalf ambachten en dertien ongelukken? De tarot houdt je een zinvolle spiegel voor. Je krijgt zonder omhaal van woorden antwoord op de vraag: Waar ben jij nou helemaal mee bezig? Wat zorgt er voor dat jij nooit iets succesvol af kunt ronden. Vervolgens kun je met de tarot ook perspectieven naar de toekomst schetsen. Inzicht in je blokkades, blinde vlekken en dingen de je van je zelf niet ziet is een begin. Welke aanpak vervolgens bij jou past om het nu eens standvastig en goed aan te pakken is een volgende. Maar je hebt wel een eerste stap gezet om je volgende project succesvol af te maken.

Aan het werk met tarot

Wanneer je weet waar je aan moet werken, dan heb je de eerste stap gezet om een verandering door te maken. Is het werkelijk dat je snel verveeld raakt of is er iets anders aan de hand? Durf je toe te geven dat je werken aan succes spannend vindt? Durf je te erkennen waarom je geen energie van je nieuwe werk of studie krijgt? Wat de diepere oorzaak ook mag zijn, de tarot kan jouw spiegel zijn. De tarot zet je letterlijk aan het werk om met jezelf aan de slag te gaan!

Een perspectief voor succes schetsen met tarot

Succes, daar kun je zelf aan werken! Its beginnen en goed af maken of afronden is een voorwaarde

Voor het behalen van echt succes en het voltooien van taken is een helder perspectief essentieel. Het cruciale startpunt is het identificeren van de redenen waarom je moeite hebt met het afronden van projecten. Door deze obstakels te herkennen, kun je werken aan een nieuw perspectief dat leidt tot succesvolle afronding en voldoening.

Tarotkaarten voorspellen geen glasharde toekomst. Tarotkaarten schetsen een perspectief waar je mee aan het werk kunt. Op weg naar een ervaring die wel succesvol is: iets beginnen en ook echt af maken!

Tarotkaarten geven je de ruimte en vrijheid maar ook een houvast en advies. Richting in je leven en een stip aan de horizon. tarot is een prachtige manier om je twaalf ambachten en dertien ongelukken patroon te doorbreken.

Daarom helpt de tarot je verder…

  1. Korte aandacht: Sommige mensen hebben moeite om hun aandacht lang bij een onderwerp te houden en raken snel afgeleid. Dit kan leiden tot het telkens weer afhaken bij projecten. Een tarotconsult kan inzicht bieden in waarom dit gebeurt en hoe je dit patroon kunt doorbreken.
  2. Veel te veel interesses: Mensen met een breed scala aan interesses lopen het risico zich niet volledig te ontwikkelen en hun ware potentieel niet te bereiken. Een tarotconsult kan helpen bij het balanceren van deze passies en het maken van keuzes die leiden tot succesvolle afronding van projecten.
  3. Verveling op de loer: Verveling kan toeslaan wanneer de interesse in een activiteit vervaagt, wat kan leiden tot het niet afronden van taken. Een tarotconsult kan helpen bij het doorbreken van dit cyclus van verveeldheid en het behouden van focus en motivatie voor langdurig succes.
  4. Inzicht in jezelf: Tarot biedt diepgaande inzichten in onbewuste processen en kan helpen bij het aanpakken van uitdagende situaties. Het werpt een verhelderend licht op je ware zelf, onthult blinde vlekken en helpt je begrijpen waarom bepaalde patronen zich herhalen.
  5. Doorbreek je 12 ambachten en 13 ongelukken patroon: Als je telkens vastloopt in het niet succesvol afronden van projecten, kan een tarotconsult je helpen inzicht te krijgen in je blokkades, blinde vlekken en hoe je deze kunt overwinnen. Het kan je een nieuw perspectief bieden en je helpen bij het succesvol afronden van taken.

Maak vandaag nog jouw afspraak voor een tarotconsult

Deel dit artikel op social media

Schrijf je in voor de Rowanberry nieuwsbrief!

Rowanberry tarot

Eens per maand nieuws, tips & exclusieve aanbiedingen in jouw mailbox

De Rowanberry nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per maand. Geen spam, geen fratsen, Rowanberry tarot gebruikt jouw e mail adres alleen voor de maandelijkse nieuwsbrief. Verder helemaal niet!