Waarom maak jij niiet iets af?

Waar de één een passie heeft waar hij of zij het hele leven aan wijdt, daar is de ander en eentje van twaalf ambachten en dertien ongelukken. Sommige mensen lukt het maar niet om hun draai te vinden in het leven. Wispelturig en ongedurig als ze zijn. Vaak zijn het enthousiaste beginners maar haken ze na korte tijd weer af.

Wanneer maak jij eens iets af?

De korte aandacht

Sommige mensen kunnen hun aandacht maar kort bij een bepaald onderwerp houden. Ben je ook een type dat vol enthousiasme begint en na een poosje weer afhaakt? Niet omdat je het niet leuk meer vindt maar gewoon omdat de aandacht afdwaalt.

Je bent aan van alles begonnen, maar alweer gestopt, voor je het goed en wel in de vingers hebt. Door aan veel dingen te beginnen en niks af te maken blijf je telkens weer met lege handen achter. Jouw lijfspreuk is letterlijk dat je er één bent van twaalf ambachten en dertien ongelukken. Iets af maken zit niet in jouw repertoire.

Veel te veel interesses

Er zijn ook mensen die gewoon aandacht tekort komen. Ben je iemand die alles leuk vindt en overal en nergens mee bezig is? Je bent iemand die kan coachen, muziek maken, timmeren, schilderen, koken, tekenen, boekhouden en handwerken tegelijk? In Engeland noemen ze dat een “Jack of all trades and master of none”. Dan loop je het risico dat je uiteindelijk helemaal niks meer bent omdat je jezelf nergens in hebt door ontwikkelt.

Teveel interesses is voor mensen die een carrière willen en een loopbaan willen plannen een behoorlijk lastig probleem. Je kunt nu eenmaal niet alles zijn of worden. Er komt een moment dat je moet kiezen en als je dat niet kunt, dan loop je met teveel interesses hopeloos vast. Tja probeer dan maar eens iets tot een succes te maken, iets echt af te maken! Dit wordt een patroon van twaalf ambachten en dertien ongelukken.

Verveling op de loer

Wanneer je nsel verveelt raakt en geen interesse meer hebt in de dingen die je moet doen.

Soms ben je gewoon ergens op uitgekeken en houd je er mee op. Je raakt verveelt. Wanneer je niet in staat bent iets leuk te blijven vinden wat je langere tijd doet. Daar is niks mis mee, maar het moet niet te vaak gebeuren. Je hebt best wel belangstelling als je start met een opleiding, baan of project, maar als je een tijdje meeloopt komt de klad er in en slaat de verveeldheid toe. Je maakt het niet af want je vindt er gewoon niks meer aan. Het kost telkens meer moeite om je te motiveren en uiteindelijk lukt het gewoon niet meer.

Wanneer je op teveel dingen te snel raakt uitgekeken raakt. Dan wordt dit een serieus probleem. Zeker wanneer je iets wilt af maken en tot succes wilt brengen. Ook dat loopt uit op twaalf ambachten en dertien ongelukken.

Laat eens tarotkaarten voor je leggen

Wanneer je telkens stuk loopt op één en het zelfde thema dan komt vroeg of laat de vraag: waarom? Waarom mislukken jouw projecten en waarom maak jij nooit iets af? Als je dat precies weet, dan is het prachtig en kun je een plan maken of een coach bellen om je daarmee te helpen! Maar in heel veel situaties is het minder gemakkelijk. Vaak heb je wel een vermoeden of denk je het te weten. Maar soms heb je helemaal geen idee waarom het altijd zo loopt.

De tarot is een verdraaid goed gereedschap om onbewuste processen en dingen waar je maar geen greep op krijgt boven tafel te krijgen. Een tarotlegging werkt verhelderend. Je krijgt inzicht in wie je werkelijk bent. Je blinde vlekken worden duidelijk. Je talent maar ook je onvermogen komt aan het licht. Inzicht waarom sommige dingen bij jou toch altijd fout gaan. Tarotkaarten zijn een spiegel van jouw ziel. Tarotkaarten vertellen je zonder omhaal wie je bent en wat er werkelijk speelt.

Je kunt de tarot natuurlijk helemaal zelf voor jezelf leggen, maar dat is wel een risico. Als je blinde vlekken hebt dan zul je die ook hebben bij het interpreteren van een tarotlegging voor jezelf. Wil je echt inzicht krijgen via de tarot dan kom je heb beste tarotkaarten het beste laten leggen en interpreteren door een professional.

Doorbreek je 12 ambachten en 13 ongelukken patroon

Ben jij er eentje van twaalf ambachten en dertien ongelukken? De tarot houdt je een zinvolle spiegel voor. Je krijgt zonder omhaal van woorden antwoord op de vraag: Waar ben jij nou helemaal mee bezig? Wat zorgt er voor dat jij nooit iets succesvol af kunt ronden. Vervolgens kun je met de tarot ook perspectieven naar de toekomst schetsen. Inzicht in je blokkades, blinde vlekken en dingen de je van je zelf niet ziet is een begin. Welke aanpak vervolgens bij jou past om het nu eens standvastig en goed aan te pakken is een volgende. Maar je hebt wel een eerste stap gezet om je volgende project succesvol af te maken.

Aan het werk met tarot

Wanneer je weet waar je aan moet werken, dan heb je de eerste stap gezet om een verandering door te maken. Is het werkelijk dat je snel verveeld raakt of is er iets anders aan de hand? Durf je toe te geven dat je werken aan succes spannend vindt? Durf je te erkennen waarom je geen energie van je nieuwe werk of studie krijgt? Wat de diepere oorzaak ook mag zijn, de tarot kan jouw spiegel zijn. De tarot zet je letterlijk aan het werk om met jezelf aan de slag te gaan!

Een perspectief voor succes schetsen

Succes, daar kun je zelf aan werken!

Om dingen die je begint goed af te maken, om echt succes te hebben heb je een goed perspectief nodig. Het begint bij het herkennen van de reden waarom je telkens stopt en nooit iets af maakt. Vanaf dat punt kun je werken aan een perspectief waarbij je wel een succeservaring hebt.

Tarotkaarten voorspellen geen glasharde toekomst. Tarotkaarten schetsen een perspectief waar je mee aan het werk kunt. Op weg naar een ervaring die wel succesvol is: iets beginnen en ook echt af maken!

Tarotkaarten geven je de ruimte en vrijheid maar ook een houvast en advies. Richting in je leven en een stip aan de horizon. tarot is een prachtige manier om je twaalf ambachten en dertien ongelukken patroon te doorbreken.

Een tarot consult is een goede start om vandaag nog te beginnen om het morgen beter te doen!

Deel dit artikel op social media