Hoe je vragen stelt aan de tarot bepaald welk antwoord je krijgt.

Je loopt rond met levensvragen. Het maakt niet uit of dit nu over liefde, werk, geld of geluk gaat. Het punt is dat je met die vragen in je hoofd kunt blijven zitten zonder dat er een oplossing of antwoord komt. Dat kan je behoorlijk in de weg gaan zitten.

Vragen over geld, werk, liefde en leven zijn belangrijk voor het ervaren van levensgeluk en zin in het leven. Maar hoe kom je tot een oplossing?

Tarotkaarten geven uitkomst, inzicht, inspiratie en perspectief bij levensvragen.

Tarot geld en welvaart

Veel vragen aan de tarot gaan over geld en welvaart of rijkdom. Geen wonder want geld is een belangrijke factor in ieders mensenleven. Men zegt wel eens dat geld niet gelukkig maak. Dat zal misschien zo zijn wanneer je genoeg hebt, maar één ding is zeker, armoede maakt wel ongelukkig. Geen wonder dat een tarotlegging vaak over geld en rijkdom gaat.

Meestal zijn dit gewone vragen. Nagenoeg niemand vraagt of hij of zij binnenkort een miljoen zal ontvangen. De meeste vragen gaan gewoon over het betalen van de rekeningen en gewone levensbehoeften. Hele alledaagse vragen waar ieder mens graag helderheid over heeft. Om die reden zijn het wezenlijke vragen voor een tarotlegging.

Tarot werk en loopbaan

Direct in het verlengde van geld en welvaart zijn vragen aan de tarot over werk. Werk voor inkomen is voor mensen een basisbehoefte. Door werk te hebben ontleen je eigenwaarde en voorzie je jezelf in een levensonderhoud. Vragen rondom werk hebben regelmatig te maken met geld maar nog veel vaker niet!

Iedereen die werkt voor levensonderhoud brengt een flink deel van zijn tijd werkend door. Daar zit voor veel mensen de angel van de vragen. Vragen aan de tarot hebben meestal de maken met zinvol werk en werk dat echt bij je past. Daar kun je ontzettend goed tarotkaarten voor leggen. Je zult verbaasd zijn van de inzichten die de tarot dan geeft.

Tarot en ondernemerschap

Tarotkaarten kun je ook inzetten als businesscoach. Je kunt met tarotkaarten veel inzicht krijgen over de beslissingen die je neemt en zou moeten nemen. Helderheid over keuzes en weten wat je kunt verwachten. Je wilt als ondernemer graag pijnlijke punten en zwakheden analyseren en woekeren met je kracht en talent! Dat is echt een klus voor tarotkaarten!

Tarot liefde en geluk

Vragen over liefde en geluk zijn altijd een beetje gevaarlijk. Wat als de uitkomt van een tarotlegging negatief is? Op sommige vragen wil je misschien ook geen antwoord weten. Deze kun je beter niet stellen. Houd het bij vragen over liefde en geluk altijd bij jezelf. Hoe jij de liefde in jouw ervaart en wat jij kunt betekenen. Hoe jij geluk beleeft en het kunt vinden. Een negatieve uitkomst hoef je zeker niet fatalistisch op te vatten.

Negatieve tarotkaarten kun je ook als opdracht beschouwen. Tarot voorspelt je namelijk geen noodlot maar een perspectief waar jij op kunt anticiperen. Je speelt de hoofdrol in jouw levensverhaal; je kunt zelf veel doen om daar een goed verhaal van te maken.

Hoe en waarom vragen

De manier waarop je vragen stelt aan de tarot bepaald welk antwoord je krijgt. Tarotkaarten leggen en vooral tarotkaarten interpreteren is storytelling. Een tarotlegging vertelt een verhaal dat jouw een spiegel voor houdt en inzicht geeft. Een tarotlegging is dus veel meer dan een reeks karten met een afzonderlijke betekenis.

Je zult begrijpen dat een gereedschap dat op een verhalende manier antwoord geeft op jouw vragen zich niet zo goed leent voor ja / nee vragen. Tarotkaarten lenen zich daarentegen perfect voor hoe, wat en waarom vragen.

  • Hoe kan ik het beste ….. aanpakken?
  • Op welke manier krijg ik het meeste …… van mijn werk?
  • Wat kan ik doen om…….. te bereiken?
  • Wat zijn mijn…….?
  • Wat wordt het te verwachten resultaat als ik………..

Tarotkaarten leggen voor jezelf

Tarotkaarten leggen voor jezelf is ontzettend leuk. Wanneer je de basisbegrippen van de tarotkaarten kent kun je al beginnen met tarotkaarten leggen voor jezelf. Maar pas wel op! Tijdens het interpreteren van tarotkaarten neem je jezelf mee. Hoe objectief ben je als jij vragen over jezelf stelt? Heel vaak hebben mensen die tarotkaarten voor zichzelf leggen de neiging om tarotkaarten wenselijk te interpreteren. Eigenlijk sluipt dat er bij iedereen die tarot voor zichzelf interpreteert wel een beetje in. Dat is dan ook meteen de reden dat ook tarot professionals regelmatig tarotkaarten voor zich laten leggen en interpreteren!

Tarotkaarten professioneel laten leggen

Wanneer je tarotkaarten professioneel laat leggen dan heeft een goede tarot reader niet de neiging om jouw naar de mond te praten tijdens het interpreteren van een tarotlegging. Ook het gesprek tijdens de interpretatie van een tarotlegging heeft meerwaarde. Tarotkaarten laten leggen betekent een optelsom van een objectieve blik, jouw verhaal in de tarotlegging en een gesprek met als uitkomst een resultaat dat veel meer is dan som der delen!

Deel dit artikel op social media