Rowanberry tarot online tarot diensten

Rowanberry tarot biedt live online tarotleggingen / tarot consulten. Effectief en comfortabel vanaf de plaats die je zelf bepaald. Tarot voor levensvragen, life counseling en loopbaanbegeleiding, geld, relaties en meer.

Online tarot diensten of tarot consulten zijn net zo effectief als een tarotlegging of consult op locatie of in een praktijk. De winst die een live online tarotlegging je biedt, is dat je online vanaf iedere plaats met internet een consult of counseling met een tarotlegging kunt volgen. Dat scheelt jou tijd, geld en ruimte. Dezelfde dienstverlening maar dan op een slimme manier!

Ben je op zoek naar een online tarotlegging en een consult voor levensvragen, life counseling of loopbaan counseling. He je vragen over relaties, je financiële situatie of andere levensvragen. Rowanberry tarot helpt je graag verder met tarot.

Een online tarotlegging duurt dertig minuten. Dat is een mooie tijd om kennis te maken, een goede vraag te formuleren en een zinvolle tarotlegging met uitleg te doen. Een tarotlegging die langer duurt wordt vaak een herhaling van zetten of een opvulling met small talk. Mijn keuze is geweest om tarotlegging aan te bieden met voldoende tijd voor een persoonlijke aanpak en goede antwoorden, inzichten, inspiraties en perspectief zonder te tijd onnodig te rekken en de kosten op te drijven.

Je hoeft voor een online tarotlegging niks te installeren op je telefoon, tablet, I pad of computer. Na het maken van een afspraak ontvang je een bevestiging van de afspraak en een tijd en link waarmee je op de afgesproken tijd naar de tarotlegging gaat. Pas achteraf ontvang je een betaalverzoek voor de tarotlegging.

Ben je nieuwsgierig geworden wat de tarot voor jou kan betekenen?

Voor meer informatie:

Deel dit artikel op social media