Toekomst voorspellen is in het Engels fortune telling

Tarotkaarten worden gebruikt om de toekomst te voorspellen. Regelmatig gaat deze voorspelling over geld. Daarbij krijg ik vaak de vraag of ik ook rijkdom en geld kan voorspellen? De vraag gaat dan vooral over het voorspellen van een financieel zekere toekomst!

Als het echt zo gemakkelijk zou zijn, dan zou iedereen die met tarotkaarten werkt een rijk leven leiden. Welnu dat is niet het geval.

Kun je met behulp van tarotkaarten eigenlijk wel degelijk iets aan je financiële situatie doen?

Tarotkaarten en geld

Ze bestaan, waarzeggers die hapklare oplossingen aanbieden om je financiële positie te verbeteren. Of het werkt? Ik waag mij er niet aan. Maar het Engelse woord voor waarzeggerij is ‘fortune telling’ en dat zal niet voor niks zijn. Hoe ga je aan de slag als rijkdom en geld onderwerp van een tarotlegging en toekomstvoorspelling zijn? Vragen om tarotkaarten te leggen gaan best vaak over geld en financiën. Daar is helemaal niks mis mee. Vragen over geld en rijkdom hoor je met oprechtheid en discretie te behandelen.

Tarotkaarten geven je inzicht. Inzicht in wie je nu werkelijk bent. Inzicht over de (onwetende) gevolgen van de dingen die je doet. De tarot vertelt je vooral hoe je ‘onbewust’ met geld omgaat. Welke blinde vlekken heb jij ten aanzien van jouw financiën?

Tarot geeft inzicht in de mogelijkheden die je hebt. Tarot kan geen antwoord geven op het onmogelijke. Geen mens is groter dan zijn of haar omstandigheid en soms zijn er omstandigheden die je niet in de hand hebt! Tarotkaarten geven je wel een handreiking en inzicht! Hoe je het beste met jou omstandigheden en dus ook met geld om kunt gaan. Dat is juist de magische kracht van de tarot. Tarotkaarten geven je inzicht. Inzicht in wie je nu werkelijk bent. Inzicht over de (onwetende) gevolgen van de dingen die je doet. De tarot vertelt je vooral hoe jij met geld omgaat. Tarotkaarten geven ook inzicht in de mogelijkheden die je hebt.

De tarot en actie ondernemen

Het was een te pas en te onpas gebruikte uitspraak van mijn oma ‘bid en werkt‘. Wijs als ze was, zei ze er altijd achteraan: ‘vergeet vooral het werken niet‘. Met tarotkaarten werkt het precies zo. Tarotkaarten leggen is prachtig maar het werkt pas echt als je er actie op onderneemt. Gedachten en inspiraties die in je hoofd blijven zitten, daar heb je helemaal niets aan. Tarotkaarten geven je inzicht in het hoe en waarom van je situatie. Tarotkaarten kunnen een perspectief laten zien, een voorspelling geven zo je wilt. Zo’n voorspelling geeft inzicht maar ook verantwoordelijkheid.

De toekomst niet in graniet gebeiteld en een toekomstvoorspelling dus ook niet. De toekomst is een verhaal waarvan je zelf voor een groot deel de auteur bent! Welke rol ga je zelf spelen in dat verhaal? Welke lessen trek je en wat ga je doen? Laat je ook een vleugje magie toe in je leven, de magie van inzicht, inspiratie en de juiste dingen doen! Counseling en coaching met tarotkaarten helpt je daarbij op een goede manier verder. Dat geld ook voor kwesties over financiën en geld.

Nee, tarotkaarten voorspellen je niet of je morgen een koffer met geld krijgt toegestuurd. Tarot laat wel zien op welke manier levensonderhoud en geld een rol speelt in je leven. De tarot geeft in een voorspelling ook inzicht hoe je daar het beste op kunt anticiperen. In wat voor werk kom ik het beste tot mijn recht? Wat zijn mijn financiële valkuilen? Wat kan ik ondernemen voor een betere baan? Wat is mijn verborgen talent? Enz…..

Tarotkaarten laten leggen, dat geeft ruimte om echt te leven; dat is de rijkdom van tarot.

Deel dit artikel op social media