Pentagrammen koningin van de tarot

Pentagrammen koningin zit op haar troon en is omgeven door natuurschoon. Ze heeft vooral aandacht voor het pentagram dat zij op schoot houdt. Opvallend is de haas links onder op de kaart. Hij is een beetje verscholen De kaart maakt een vredige en ietwat dromerige indruk.

De pentagrammen staan voor bestaanszekerheid, werk en inkomen spelen een belangrijke rol op deze reeks van de tarot. Dat geldt ook voor pentagrammen koningin. Deze kaar wijst op een leven in goeden doen. Welvaart en overvloed. Het is één van de tarotkaarten die op een goed inkomen wijst.

Pentagrammen koningin is een familiemens!

Pentagrammen koningin lijkt gefocust op het pentagram dat zij vasthoudt. Het pentagram is een occult symbool maar de pentagrammen in de tarot wijzen toch vooral naar werk, welvaart en inkomen. Dat is ook de focus van de koningin. Zij kan helemaal opgaan in haar werk. Maar haar arbeid heeft wel een doel. Het is geen werken om het werk. Niet leven om te werken maar weken om te leven. En dat mag bij pentagrammen koningin best een goed en welgesteld leven zijn.

Pentagrammen koningin is een familiemens. Huis en haard, gezin en kinderen, een warm thuis. Dat is waar pentagrammen koningin het allemaal voor doet. Met de feestdagen iedereen thuis is helemaal haar ding. Maar ook onderhoud ze warme banden met haar familie. Haar ouders, broers en zussen, ooms en tantes.

Vertaalt naar het leven van alledag

Kom je pentagrammen koning tegen of ben je zelf iemand die zich in deze koningin herkent? In het dagelijks leven zijn het vriendelijke personen. Hardwerkend en vaak mensen met een goede carrière. De koningin is een vrouw maar in de praktijk kan deze tarotkaart ook op een man met deze eigenschappen wijzen. Tarotkaarten zijn archetypisch en symbolisch. Dat betekent dat je moet oppassen om alles te letterlijk te nemen.

Hardwerkend, vriendelijk en een prima baan of bedrijf. Maar het belangrijkste is dat deze koningin het allemaal doet voor huis en haard; een plaats om te leven. Vaak zijn dit mensen die van hun huis een echt THUIS hebben gemaakt. Een echte plek voor hun zelf en andere leden van de familie.

Harde werkers dat zijn ze. Vooral praktische en ambachtelijke beroepen. Maar vaak hebben ze ook veel liefde voor de natuur! Dat werk door in hun dagelijkse arbeid. Het kunnen goede meubelmakers, timmerlui of agrariërs zijn. Mensen met oog voor vakmanschap. Maar ook in de zorg of voeding zijn deze mensen op hun plaats. Je komt ze tegen in uiteenlopende vakgebieden. Waar de ene pentagrammen koningin vooral een focus op gezondheid heeft en een fitte lifestyle, daar kan de ander een meester banketbakker zijn die de hele dag vol passie met taart en zoetigheid aan het werk is.

Respect voor hun werk; vakmensen! Respect voor hun omgeving en de natuur. Veel aandacht voor gezin en familieleven. Dat zijn eigenschappen die je vaal bij pentagrammen koningin terugziet.

Een sociaal netwerk

Pentagrammen koningin is een menstype dat graag warme familiebetrekkingen onderhoud. Zij maakt van haar huis haar thuis. Gezelligheid en betrokkenheid. Weten wie je bent en wat je roots zijn. Dat geld overigens niet alleen voor familiebetrekkingen. Ook onder vrienden en buren onderhoudt dit menstype graag positieve en warme betrekkingen. Dat zijn de waarden pentagrammen koningin naar leeft. Dat klinkt allemaal een beetje oubollig misschien maar niks is minder waar. Pentagrammen koningin is vaak iemand die op een traditionele manier haar sociale netwerk onderhoud.

Pentagrammen koningin is misschien wel een antwoordt op de individualistische moderne samenleving. Je medemensen kennen. Omzien naar elkaar. Wanneer je je begeeft in een kring rond deze koningin dan kom je aan medemenselijkheid niet tekort. En dat is de echte bedoeling van een sociaal netwerk.

De donkere kanten van pentagrammen koningin

Natuurlijk heeft deze koningin ook een schaduwkant. Wanneer pentagrammen koningin niet goed uit de verf komt verwordt zij tot een onverschillige en lakse persoon. Iemand die handelt uit eigen belang. Een vakvrouw die weinig om haar vak geeft. Iemand die slordig en achteloos met medemensen omgaat.

De koningin van pentagrammen kort en bondig

Goed leven met familie, vrienden, collega’s en buurtgenoten. Vriendelijk, warm en betrokken. Leiderschapskwaliteiten.

Deel dit artikel op social media