• Meer voldoening en werk en leven bereiken.
  • Meer zingeving in je werk en privé leven ervaren.
  • Op een betekenisvolle manier succes hebben!
  • Betekenisvolle antwoorden op levensvragen vinden.
Zingeving en geluk vind je in kleine dingen.

Met voldoening naar jouw leven kunnen kijken. Mooie herinneringen opbouwen. Een doel hebben in het leven. Mensen om je heen hebben die van je houden. Dat zijn onderwerpen die tijdens tarotconsulten het meest wezenlijk zijn.

Voor mij als counselor draait de kern van goede counseling altijd om zingeving en voldoening in het leven.

Tarot, zingeving en geluk

Zingeving en geluk zijn een ervaring. Tijdens tarotleggingen vind ik het belangrijk dat hier aandacht voor is. Concreet op een manier waarvan je kunt zeggen; ja daar doe ik het voor! Een route uitstippelen die een antwoord geeft op jouw levensvraag is maar één kant van het verhaal. Het geven van betekenis aan de weg die je kunt bewandelen maakt dat deze route zinvol wordt. Het ervaren van zin draagt op zijn beurt weer bij aan levensgeluk.

Naast zingeving en geluk is spiritualiteit altijd dichtbij tijdens het werken met tarotkaarten. Ik merk tijdens tarotconsulten dat het belangrijk is voor mensen dat zij deel uitmaken van iets groters. Vaak zit die ervaring in kleine dingen. Dingen die ons gelukkig en tevreden maken.

Als counselor vindt ik het heerlijk om met tarot de juiste antwoorden en perspectieven te vinden voor mensen. Nog mooier is het om te ervaren dat ik hiermee kan bijdragen aan levensgeluk!

Ervaar meer voldoening en geluk in leven en werk. Werk op een betekenisvolle manier aan succes. Ik help je graag verder met een tarotconsult, tarot op locatie of tarot op het werk.

De meeste mensen jagen zo bezeten het geluk na, dat ze er aan voorbijlopen.”
Søren Kierkegaard