Bedrijven en organisaties

Rowanberry tarot biedt verschillende diensten aan voor bedrijven en organisaties. Tarot op het werk van personal counseling en workshops voor een inspirerend moment op een bedrijfsavond.

Personal counseling

Personal counseling bij jullie op het bedrijf of online, het kan allebei. Graag zet ik tarotkaarten in om van ieder mens de beste versie van zichzelf te worden. Personal counseling is altijd maatwerk waarbij de thema’s inspiratie, inzicht een perspectief leidend zijn. Laat je eens uitdagen, counseling met tarotkaarten werkt verrassend, verfrissend en is effectief.

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk thema bij persoonlijke ontwikkeling.
Op welke manier neem jij het heft in handen?
De tarot is een effectief middel om zicht te krijgen in jouw (verborgen) kwaliteiten. Tarotkaarten geven je helder inzicht in je talenten maar ook je schaduwkanten. Natuurlijk met tips en tricks om daarmee om te gaan. Altijd uitdagend is wat tarotkaarten vertellen over jouw functioneren als professional?

Met tarot kun je effectief aan de slag met jouw soms onvermoede talenten. Kom tot ontwikkeling en benut je volledige potentieel. Een professional is tenslotte altijd bezig met zijn of haar ontwikkeling. De tarot is een krachtig gereedschap waarbij je helder inzicht en perspectief krijgt op het pad van jouw ontwikkeling.

Vergaderbreaks

Vergaderbreaks met tarot zijn inspirerend en effectief. De breaks zijn een ontspannen moment maar gelijktijdig inzetbaar voor verschillende professionele doelen. Van persoonlijke ontwikkeling tot teambuilding. Van vrije brainstormsessies tot doelgerichte projecten. Laat je eens inspireren door tarot.

Maak je meeting, vergadering, bijscholingsdag, training of brainstormdag op de hei extra bijzonder met tarot op het werk. De vergaderbreaks kunnen als moment van ontspanning en infotainment effectief worden ingezet en gericht op het doel van de training of nascholing.

Informele gelegenheden

Tarot op het werk is ook perfect inzetbaar op minder formele gelegenheden binnen een bedrijf en organisatie. Een ontspannen bedrijfsavond of personeelsavond. Als afsluiting van een diner. Of gewoon informeel op de het werk. Natuurlijk kan tarot ook een rol spelen als het om een feestelijke gelegenheid gaat zoals een promotie of jubileum.

    Graag beantwoord ik alle vragen en bespreek de mogelijkheden van Rowanberry tarot.

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vliegtuig.